P niinku Pyhä Paulo

Uuh!
Buzioksen 10 päivän leirin päätteeksi matkasin Bruno Realen kanssa viikoksi Sao Pauloon. Demianin uusi sali Vila da Luta piti päästä näkemään ja kokemaan, sekä tietysti moikata kavereita.
Saavuttiin myöhään tiistai iltana mestoille ja Silvio tuli noutamaan mut  illalliselle ja paiskas kämpille. Asustelin Rafin veljen Leonardon ja uuden tuttavuuden Danielin kämpillä, molemmat jujutsu_ukkoja luonnollisesti. Leonardo on purppuravöinen ja opettaa Demianin salilla ja Daniel on sinivöinen konkari, eli hyvässä seurassa.
Keskiviikkona sitten takaisin syömään tatamia. Aamulla MMA treenit, joissa teemana pystypaini ja maahanviennit. Sain olla itse mestari Demianin parina koko treenin, mistä olin tyytyväinen. Vielä muutama vuosi sitten ei ollut toivoakaan että pääsisi mestarin kanssa koko harjoituksen vetämään, nyt pystyy sen verran laittamaan kampoihin et kelpaa:) Hyvää settiä ja laatu treeneissä kohdillaan kun useampia UFC ukkoja treeneissä.
20141212_165345 20141212_155303
Illalla oli vuorossa BJJ treenit Bruno Cupparin johdolla, yhden erän pääsin kokeilemaan ja uskoisin Brunon olevan tällä hetkellä salin kovin jujutsu ukko. On niin synkkää painia hänen kanssaan, se on aina kaksi askelta edellä ja sitten se alkaa vaan hassuttelemaan ja on siltikin askeleen edellä.
Brunon treenien jälkeen alkoi Leonardon treenit, vedin Anabolic overdrived koneeseen ja huilasin treenien lämmittelyt ja menin paineihin mukaan. Rivipainia jossa ensimmäinen pistesuorituksen tehnyt voittaa, pysyin matolla alusta loppuun. Takki tyhjä…
Torstaiaamuna edellisen illan ahnehtiminen kostautui ja leposykkeet 15 lyöntiä ylhäällä, aamun treenit jätin suosiolla väliin. Tankkailin päivän ja illalla lähdin Rafin mukaan Elite academia de artes marciaisiin, jossa Rafi veti yhden treenin seminaarin. Vähän touhusin apuohjaajana kun tekniikat oli tuttuja Oulun ja Raahen seminaareilta muutama viikko takaperin.
20141211_022931
Perjantaina taas tatamille ja aamun MMA treenihin. Jenkeistä vierailemassa painivalmentaja Cody veti treenit. Shoottia ja maahanvientiä jälleen teemana ja kova tempo treeneissä. Hyvät treenit hyvässä seurassa! Illan treenit meinasi jäädä väliin kun sade yllätti ja piti kävellä kämpiltä salille, mutta vedin UnderArmourin vedenpitävän hupparin päälle ja käpöttelin hieman myöhässä treeneihin. Brunon treenit ja teemana oli pelkkää painia lopetukseen saakka ja siitä parin vaihto. Kuusi erää joista viimeiseen Bruno joutui kiskomaan mut väkisin raiskattavakseen, olin aivan loppu!
Lauantaina aamulla heräsin kun toinen silmä rähminyt umpeen ja tulipunainen. Silmätulehdus kiitos… Ja nyt kun ohjelmassa oli Robert Drysdalen seminaari Barbosa BJJn salilla. Lähdin kuitenkin Rafin mukaan katseleen, vaikka en itse voinutkaan osallistua. Täytyy sanoa että on erittäin pätevä opettaja! Todella hyvää settiä opetti ja hyvällä meiningillä. Sillä on suuri merkitys millä energialla opettaja on mukana treeneissä, tästä Robertille täydet pisteet!
20141213_172615
Sunnuntaina kävin lääkärissä hakemassa reseptin silmätippoihin, että voisi vielä maanantaina käydä painimassa ennen kotiinlähtöä. Ei ehtinyt vaikuttaa ja jouduin jättämään maanantain aamutreenit salilla väliin. Korvaavana harjoitteena kävin tunnin juoksulenkin + viisi sarjaa leukoja ja dippiä Villa Lobos puistossa, toimi sekin. Treenien jälkeen käytiin Rafin isän luona Rafin synnyinseudulla Cohabissa.
Matkalla lentokentälle aiheutettiin vielä spektaakkeli kun vedettiin lentokentän liittymän ohi ja jouduttiin ajamaan 15 km väärään suuntaan, sekä palaamaan ruuhkassa takaisin. ”Sir you are really late…” Olisin jäänyt koneesta jos virkailija ei olis muiluttanut mua kaikkien jonojen ohi.
Tiistaina välilasku Pariisissa ja terminaalien välinen juoksuennätys? Saavuimme myöhässä klo 10:00 Terminaaliin E ja lento Helsinkiin lähtee terminaalista D klo 10:50… Turvatarkastuksen läpi, terminaalin vaihto metrolla, passin tarkastus, terminaalin vaihto bussilla, toinen turvatarkastus ja lähtöportilla tasan klo 10:50 kainalot märkinä. ”Sir you are really late…” Onneksi odottelivat jotain papereita vielä koneeseen ja oikein kovasti kun huohotin virkailijoiden edessä niin muiluuttivat vielä kyytiin.
Onneksi viimeinen lento sujui ilman mitään erikoista painetta ja kotona ollaan jälleen.
Tässä lyhyt video kooste viikosta Sao Paulossa:

Mannisen shakeria voi käyttää myös vuotavan hanan korjaamisessa:
20141210_144750

Kommentit

kommenttia